Tottenham- supporteren #1 - 2012/2013

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Sesongens første blad er på vei til en postkasse nær deg. Bladet ble postet i går, men det kan fort ta en god uke før alle har mottatt sitt eksemplar.

En ny sesong er nå godt i gang, og etter en svak start ser det riktig så bra ut akkurat nå. Det svinger fort i fotballens verden, fra å nesten være på vei ut etter svake resultater i starten, fører Villas-Boas oss til den første seieren på Old Trafford på 23 år. Engelsk presse mente AVB snart ville få sparken, og nå er vi i toppen.

Det er viktig å huske at det kan like fort svinge andre veien igjen, og når du leser dette kan vi være midt på tabellen.

Vi har mistet profilerte spillere som Modric, Van der Vaart og ikke minst King. Dette er spillere som ikke kan erstattes over natten og på kort sikt svekker tapene oss en god del. Nye spillere som Dembélé, Dempsey, Vertonghen og Lloris kan trenge tid før de kan blomstre, og AVB vil måtte bruke litt tid før han har fått formet laget slik han ønsker.

På lengre sikt tror jeg dette kan bli bra, veldig bra.

Bladet er denne gang spekket av stoff om Villas-Boas og de nye spillerne vi har fått inn i sommer. Vi pressenterer årets spillerstall, og tar farvel med dem som forsvant i sommer.

Vi har en reiseguide som gir deg alt du trenger når du skal på tur til London. Du får informasjon om alt fra hvordan du bør reise, hvor du bør bo og hvor du kan spise og drikke. Billettinformasjon både på WHL og bortekamper er også med.

Vår historiespalte er nå avsluttet, og denne blir nå etterfulgt med en presentasjon av våre managere gjennom historien.

Våre eminente skribenter har nok en gang levert stoff i verdensklasse. Takk.

COYS

Kev Robin Kristoffersen
redaktør
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Twitter: @stClem32

 

Er du ikke medlem? Meld deg inn her.

Diskusjoner, tanker og ideer rundt bladet må du gjerne gjøre i vårt forum her.

ts011213forside

ts011213innhold

Siste på forumet