Registrer din epost - vinn drakt

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Tottenhams venner mangler epostadresser til svært mange medlemmer. Send inn din epost og du kan vinne neste sesongs drakt!

Tottenhams venner samler nå inn epostadresser for å bedre kommunikasjonen til deg som medlem. Send en epost med ditt navn og medlemsnummer (hvis du har det tilgjengelig) til
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. for å registrere din epostadresse. Vi trekker ut to vinnere av valgfri Tottenhamdrakt for neste sesong blant de som har registrert epostadresse hos Tottenhams venner per 15. juni.

Epostadressene vil kun bli brukt til å sende ut relevant informasjon fra Tottenhams venner og vil ikke bli gitt bort til andre. Epostadressene vil bli lagt inn i medlemsregisteret til Tottenhams venner og er ikke direkte koblet til din eventuelle bruker på tottenhamhotspur.no. Du må altså sende inn epostadressen din selv om du har registrert bruker i forumet. Er epostadressen din registrert i medlemsregisteret fra før, trenger du ikke sende den inn på nytt. Dersom du fikk invitasjon til visning av Tottenham - Crystal Palace tidligere i vinter, har vi allerede registrert din epostadresse og du trenger ikke sende inn noe for å være med i trekningen.

Siste på forumet