Årets supporter 2023 er kåret!

Årets supporter 2023 er kåret!

Leif Konrad Borsheim er kåret til årets supporter for 2023!

Her er begrunnelsen: Leif leverte sitt første bidrag til Tottenhamsupporteren på slutten av 80-tallet, og har siden bidratt i både store og mindre roller frem til i dag.

Han har hatt flere roller i supporterklubben, først som styremedlem og redaktør for medlemsbladet fra 1994 til 2002, deretter var han leder de neste fire årene frem til 2006. En liten pause fulgte før han igjen tok fatt på sitt nåværende styreverv som nestleder i 2013.

Han har hjulpet veldig mange med kampbilletter, og selv når vi ikke får tak i nok billetter gjør han en stor innsats for å hjelpe alle som henvender seg til oss. Leif er en person som står på og er ikke redd for å stille opp på kamera, en kjent skikkelse i vår julekalender og påskenøtter har han blitt. Han har også vært med å organisere mange fellesturer, julebord og vært en pådriver på supportercupen.

I tillegg til dette har han levert utallige artikler til medlemsbladet, og han er svært aktiv i vår egen podcast både som programleder og deltaker.

Han har dermed deltatt aktivt i supporterarbeidet og vært en viktig mann for Tottenhams Venner gjennom alle de fem tiår vi har eksistert.

Kort oppsummert er han en meget vennlig og hyggelig mann som er lett å komme i kontakt med. Møter alle med respekt og ser de som trenger litt ekstra oppmerksomhet. Både når han er og ser kamp live i London, men også på Bohemen i Oslo eller på treff i Stavanger.

Leif er en som absolutt fortjener all oppmerksomhet han kan få, og vi er ekstremt heldige som har han med på laget til å fortsette å utvikle den beste supporterklubben videre.

Gratulerer så mye med prisen, Leif!

Prisen ble overlevert av leder i Tottenhams Venner, Bjørnar Valen, før kampen mot Burnley lørdag 11. mai.