Hvor er forumet blitt av?

Hvor er forumet blitt av?

Publisert av Marius Solberg Anfinsen den 03.04.22. Oppdatert 05.04.22.

Da vi skulle lage nye nettsider var det en ting vi brukte klart mest tid på å diskutere: Forumet. 

 Vi kan ta konklusjonen først: Det blir ikke et diskusjonsforum på de nye nettsidene i Tottenhams Venners regi. Det er det flere grunner til. Les mer om disse under, og sjekk gladnyheten til slutt for deg som vil ha forum videre også. 

 

Derfor dropper vi forumet

Først og fremst fordi vi gjennom flere år har sett at diskusjoner om Tottenham i større grad foregår på andre plattformer enn nettsidene våre.

Mye skjer i Facebook-gruppen «Tottenhamsupportere i Norge», som Tottenhams Venner ikke har noen funksjon i. Mye skjer på Twitter, Instagram og andre sosiale medier. Mange har også profiler på utenlandske forumsider eller får med seg debatter i eksempelvis podkaster.

Vi har også hatt en runde internt i styret på hva det kreves av oss for å opprettholde en tilstrekkelig grad av moderering på forumet vårt. Som plattform er det vårt ansvar å følge med på det som sies og deles i de offisielle kanalene våre. Og selv om det overhodet ikke har vært et problem med innholdet på forumet har vi landet på at totalbildet gjør det riktig for oss å ikke opprette et nytt når vi lanserer nye nettsider.

 

Men forumet var ikke dødt likevel…

Vi forstår at flere er skuffet over dette, og vi har delt nyheten i forkant med de flotte brukerne av det gamle forumet. Takk for at dere tok beskjeden med fatning og ikke minst kastet dere rundt for å skape en ny plattform for deilig Tottenham-diskusjon.

En helt ny diskusjonsside er nemlig opprettet som du kan registrere deg på, hvis du vil. Tottenhams Venner har ingen offisiell funksjon inn i dette forumet, men vi deler mer enn gjerne lenken. Sjekk ut det nye forumet du kan bruke her.

 

Foto: David Klein/Reuters.