Legendetreff med Mabbutt og Hazard i London!

Legendetreff med Mabbutt og Hazard i London!

Publisert av Marius Solberg Anfinsen den 06.03.23.
Bli med oss fredag 10. mars klokken 18.00. 
Kvelden før kampen mot Nottingham Forest har vi leid lokalene til ORA Brewing, et av de lokale bryggeriene i Tottenham. Vi får besøk av Tottenham-legendene Gary Mabbutt og Micky Hazard som deler gode historier fra sin tid i Tottenham. Det vil selvfølgelig også bli mulig å stille spørsmål. Begge to vant UEFA-cupen med Tottenham i 1984, og Mabbutt er også siste Tottenham-kaptein som har løftet FA-cuptrofeet.
Arrangementet er gratis for medlemmer av Tottenhams Venner. For de som ikke er medlem koster det 150 kroner, som kan betales med Vipps ved oppmøte. Et godt tips er å melde seg inn allerede nå, det koster for tiden kun 135 kroner: www.tottenhamhotspur.no/blimedlem/
Lokalet vi har leid har plass til 65 personer, og du melder deg på ved å trykke «skal» på dette arrangementet. Vi holder på frem til klokken 22.30. 
Du kan kjøpe pizza fra en pop-up pizzabod utenfor ORA, og det blir selvfølgelig også mulig å kjøpe kortreist drikke fra ORA hele kvelden.
Adressen til ORA Brewing er Unit 16a, Rosebery Industrial Park, London N17, som er mellom Tottenham Hale og Northumberland Park. Det er ca ti minutter å gå fra Tottenham Hale, og et kvarter fra stadion. Det går også busser som stopper rett ved. Nærmeste busstopp er Northumberland Park Rail Depot. 
  • Fra Tottenham Hale er det et par stopp med buss 192 (mot Enfield Town)
  • Fra Tottenham Hotspur Stadium er nærmeste busstopp Pembury Road - buss 318 (mot Stamford Hill)
Vi håper så mange som mulig har lyst til å samles til gode Spurs-prater fra legender og ikke minst rundt bordene. Vi gleder oss!
Foto: Action Images.