Stem på sesongens spiller og lag!

Stem på sesongens spiller og lag!

Publisert av Magne Mellem Enoksen den 23.05.22.

Tottenham avsluttet sesongen med et brak, og nå er det tid for å kåre sesongens spiller og sesongens lag. Stem på dine favoritter her!

 Har Matt Doherty vært vår beste høyreback i år? Mener du vi har vært best i 4-2-3-1? Og hvem har egentlig imponert mest av Reguilon og Sessegnon?

Også i år skal medlemmene i Tottenhams Venner kåre sesongens spiller og lag i Tottenham. Alle medlemmer kan stemme, og fristen er mandag 30. mai.

Klikk her for å velge dine favoritter.

I kåringen av sesongens lag kan du velge mellom de ulike formasjonene Tottenham har brukt denne sesongen og deretter fylle inn spillere i hver posisjon. Spillerne kan bare velges i posisjoner de har spilt denne sesongen, så det går for eksempel ikke an å velge Harry Kane som høyreback, selv om han sikkert hadde vært god der også.

I kåringen av sesongens spiller rangerer du dine tre favoritter, som da vil få tre, to og ett poeng. Det samme gjøres for sesongens unge spiller, men her kan du kun velge blant spillere som er født i 1998 eller senere. Spillerne må dessuten ha spilt minimum ti kamper for å være aktuelle.

Stem på dine kandidater her!

 

Foto: Paul Childs/Reuters.