Stem på sesongens spiller og lag!

Stem på sesongens spiller og lag!

Siste kamp er spilt, og nå er det på tide å kåre sesongens lag og spiller.

Ange Postecoglous første sesong i Tottenham har gitt både store oppturer og frustrerende nedturer – slik det pleier å være med klubben vår. Og som vanlig er det noen spillere som har imponert mer enn andre. Som vanlig skal vi kåre sesongens lag og spiller i Tottenhams Venner. Alle medlemmer kan stemme, og fristen er søndag 26. mai.

Klikk her for å stemme!

I kåringen av sesongens lag kan du velge din favoritt i hver posisjon i en 4-3-3-formasjon, som er den vi har brukt så godt som hele sesongen. Noen vil kanskje kalle det 4-2-3-1, men klubben kaller det 4-3-3 selv, så da gjør vi som dem og lar den offensive midtbanespilleren være en indreløper i stedet for en tier. Spillerne på sesongens lag kan bare velges i posisjoner de har spilt denne sesongen, så det går for eksempel ikke an å velge Micky van de Ven som spiss, selv om han fort kunne gjort en god jobb der også.

I kåringen av sesongens spiller rangerer du dine tre favoritter, som da vil få tre, to og ett poeng. Det samme gjøres for sesongens unge spiller, men her kan du kun velge blant spillere som er født i 2000 eller senere. Spillerne må dessuten ha spilt minimum ti kamper for å være aktuelle.

Stem på dine favoritter her

Kun medlemmer i Tottenhams Venner kan stemme. Er du ikke medlem, er dette en god anledning til å bli det. Klikk her for mer informasjon.