Vi varmer opp til Champions League!

Vi varmer opp til Champions League!

Publisert av Marius Solberg Anfinsen den 06.09.22.

Nå starter CL og vi er tilbake med ny podkastepisode. 

Ole Andreas Olsen har med seg Thomas Edwardsen, Leif Konrad Borsheim og Magne Mellem Enoksen for en prat om ståa før starten på fotballens største klubbturnering. 

Thomas er til vanlig programleder for podkasten 90 minutter, som handler om europeisk fotball. Han kommer med sine vurderinger av Tottenhams motstandere og muligheter i gruppespillet. 

Sammen med lestleder i Tottenhams Venner, Leif Konrad Borsheim og Tottenhamsupporteren-redaktør Magne Mellem Enoksen blir det også tid til en gjennomgang av kampene så langt denne sesongen. 

Til slutt ser vi fram mot kampene som kommer før landslagspausen. Og selvsagt et par avsporinger. 

 

Her kan du høre oss 

Du finner den nye episoden, og hele arkivet med gammel pratemoro fra Tottenhams Venner, der du hører podkast. Finn oss på Spotify eller iTunes, og lytt i vei. Du kan også søke oss opp på tjenester som Podme eller Podimo, bare søk opp Golden Cockerel. 

 

Gi oss tilbakemeldinger 

Vi vil høre fra deg! Hva vil du høre om i podkasten? Noen gjestetips vi bør få med oss? Eller har du andre innspill med ris eller ros? Send en e-post til kontakt@tottenhamsvenner.no så kan vi gjøre favorittpodkasten din bedre sammen. 

 

Foto: Action Images via Reuters Matthew Childs