Før kampen: Tottenham Hotspur - Swansea

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

England vs Wales

 

Turnering: Premier League
Kampstart: 14:30 (norsk tid)
Sted: White Hart Lane
Dommer: Mike Dean
Ass.dommere: J.Collin og S.Long
4.dommer: Martin Atkinson
TV: TV2 PL HD1

 

Tottenham form 5 siste kamper/seriekamper: T, S, S, S og T.
Swansea form 5 siste kamper/seriekamper: S, U, S, S og T.

 

Tabellplassering:

5. Tottenham S: 8 U: 2 T: 6 MF: 29-25 26p
8. Swansea S: 6 U: 5 T: 5 MF: 26-21 23p

 

Tottenham skader/suspensjoner: Kaboul, Bale, Dawson, Assou-Ekotto og Parker. (de 4 sistnevne alle usikre)
Swansea skader/suspensjoner: Britton, Taylor, Vorm og Hernandez.

 

Sannsynlig lagoppstilling:

Lloris

Walker-Gallas-Caulker-Vertonghen

Sandro-Dembele

Lennon-Adebayor-Dempsey

Defoe

 

Det er tredje gang i seriesammenheng vi møter Swansea på White Hart Lane. Vi møtte de som kjent i fjor og  vant 3-1 etter scoringer av van der Vaart og Adebayor x2. Før dette møtte vi de tidlig på 80-tallet da Swansea befant seg i øveste divisjon i England. Da fikk vi to seire mot dette walisiske laget. 

 Swansea kom onsdag kveld videre i Capital One Cup. De slo Middlesborough 1-0 på Liberty Stadium. Dette var en kamp de virkelig måtte kjempe for å dra seieren i land. De stilte heller ikke med noe svekket lag i forhold til hva de vanligvis stiller med fra start når de har sine beste spillere tilgjengelige. Så vi får håpe for at disse 90 minuttene sitter litt ekstra i beina etter onsdagens batalje.

Begge lag kommer også fra tap i serien. Swansea tapte 3-4 mot et formsterkt Norwich, mens vi gikk på et bittert 2-1 tap, hvor Everton scorte begge sine mål på i overtid i en tøff batalje på Goodison Park. Vi skal ikke ta lett på dette Swansea laget, de ligger foreløpig på en 8 plass kun 3 poeng bak oss. I tillegg er Swansea femte beste bortelag i PL til nå denne sesongen, mens vi har vært så som så på hjemmebane til nå. Vi står med 4 seire, 2 uavgjort og 2 tap. Mange trodde nok at dette Swansea laget ikke ville gjøre det fullt så bra etter at Brendan Rodgers forsvant til Liverpool og tok med seg en av de viktigste spillere på lasset. Men Laudrup har nok videreført en del av spillestilen som den gang var i tillegg til at han gjort noen røverkjøp og kanskje gjort laget bedre på papiret.

Nøkkelduellen på søndag blir Sandro vs Michu. Michu har kommet til Swansea som en åpenbaring denne sesongen og han er faktisk toppscorer i PL med hele 12 mål på 16 kamper. Dette må sies å være meget sterkt med tanke på at han spiller i 10'er rollen. Hvis Michu blir tatt godt om av vår kanskje beste spiller til nå denne sesongen så har vi gjort mye av jobben.

Det som er en positiv inngang til denne kampen er at Scott Parker og Benoit Assou-Ekotto ifølge kilder er muligens å se på benken til søndag. Dette gleder jo selvfølgelig Spurs hjerter. I tillegg er det mulig Gareth Bale og Michael Dawson blir klare til kampen. Hvis Dawson blir klar vil nok de flese Spurs fans håpe at AVB plasserer Gallas på benken eller tribunen til denne kampen. Hvis Bale starter mot Swansea er litt usikkert hvem AVB vil plassere på benken, mest sannsynlig må Adebayor eller Defoe vike plass for vårt walisiske hurtigtog. Så er det bare krysse alle fingre å håpe at AVB har trykt inn i hodet på spillerne at en kamp består av 90 minutter + overtid.

 

Lykke til!

 

COYS!!


Siste på forumet

  • Ingen meldinger