Før kampen: Tottenham Hotspur - Stoke City

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Moderne fotball vs steinalderfotballen

Turnering: Premier League
Kampstart: 16:00 (norsk tid)
Sted: White Hart Lane
Dommer: Lee Mason
Ass.dommere: M.Mullarkey og P.Bankes
4.dommer: Stuart Atwell
TV: TV2 PL1 HD

Tottenham form 5 siste seriekamper: S, S, S, T og S.
Stoke form 5 siste seriekamper: S, S, S, T og T.

Tabellplassering:
4. Tottenham S: 9 U: 2 T: 6 MF: 30-25 29p
9. Stoke S: 5 U: 9 T: 3 MF: 15-13 24p

Tottenham skader/suspensjoner: Kaboul, Adebayor, Dawson, Assou-Ekotto og Bale. (3 sistnevne alle usikre)
Stoke skader/suspensjoner: Owen, Delap og Wilson.

 

Sannsynlig lagoppstilling:
Lloris

Walker-Gallas-Vertonghen-Naughton

Sandro-Dembele

Lennon-Sigurdsson-Dempsey

Defoe

 

Om Swansea var en tøff kamp så er iallfall dette en tøff kamp vi har i vente. Stoke er det laget som har sluppet inn minst mål i PL, men de er også det laget sammen med Aston Villa og QPR som scorer minst i ligaen. Dette gir ikke på noen måte noen garantier for at dette skal bli en målrik affære. i fjor fikk vi kun med oss 1 p til sammen over to kamper mot dem. Så det er nok en del revansjelystne spillere som går ut på banen til lørdag.

Vi kommer fra seier mot Swansea på WHL. En kamp som vi hadde kontroll på så og si hele kampen. Swansea hadde ingen avslutninger på mål. Vi hadde mange sjangser til å punktere kampen før det 75 min da Vertonghen scorte kampens eneste mål, men det var "just one of those days". Men det viktige var at vi holdt nullen og tilfredstilte kravstore hjemmesupportere. Stoke spilte 1-1 mot Everton på Brittania. Begge lag hadde sine sjangser til å avgjøre kampen, men kampen huskes nok mest for Fellainis overfall på Shawcross. Det skal også sies at Stoke er ubeseieret på 7 kamper, de står med 4 seire og 3 uavgjort.

Som skrevet ovenfor blir dette en skikkelig tøff batalje. Tony Pulis menn er kjent for sin typiske gammeldagse 70-talls stil å spille fotball på, nemlig lange baller og knalltøff duellspill. Laget er heller ikke kjent for å skape allverdens med sjangser, men scorer de først er de et vanskelig lag å bryne seg på. Så første nøkkel for denne kampen er uten tvil at vi trenger å score først. Det må også sies at vi trenger å ha kampen dommer Lee Mason litt på vår side. Stoke er som kjent for å spille tøft og drar ofte fordel av dette i tøffe dueller som motstanderlaget tydelig skulle hatt et friskpark eller straffe. Men først og fremst må vi gjøre det som er jobben vår å score flest mål. Blir Dawson klar til denne kampenkan det være stor sannsynlighet for at vi får se han istedenfor Gallas i midtforsvaret. Dawson er en perfekt spiller å ha bak i denne type kamper hvor det blir mange tøffe dueller. Det medisinske apperatet jobber nok også på spreng for å få Bale klar til denne kampen. Vi har sett at vi har savnet hans nærvær i de siste kampene. Det som også er synd er at Adebayor sannsynligvis ikke spiller denne eller er på benken grunnet skade han pådro seg mot Swansea. Han hadde nok passet bedre i denne kampen enn det Defoe vil gjøre grunnet duellspillet i denne kampen. 

Dette er første kampen i det harde juleprogrammet, så er det bare krysse fingre og tær for at spillerne holder seg skadefrie og gleder oss med 3 poeng.

 

Lykke til!

COYS!!

 


Siste på forumet

  • Ingen meldinger