Kampbilletter 2017/18

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Som medlem i Tottenhams Venner kan du kjøpe kampbilletter til Wembley og hotellovernatting i London.

Tottenhams Venner fortsetter sitt gode samarbeid med Ving og har signert ny avtale for kommende sesong. Ving er et heleid datterselskap av Thomas Cook som er en viktig sponsor for Tottenham Hotspur, og dermed en naturlig samarbeidspartner for Tottenhams Venner. 

Lurer du på hvilken kamp(er) du skal få med deg i år? Terminlisten finner du her

Merk at det til enkelte kamper er nødvendig for alle reisende å være medlem i Tottenhams Venner, mer om dette under "ytterligere info" lenger nede på denne siden. 

Slik kjøper du billetter

- Gå inn på www.ving.no/tottenham
- Ring Ving på 23 15 58 50

Dette får du

I pakken som Tottenhams Venner selger i samarbeid med Ving inngår:

  • Kampbillett til Wembley (kun sesongen 2017/18 mens nye White Hart Lane bygges) 
  • To hotellovernattinger i dobbeltrom/twin room med frokost

Det er naturligvis mulig å utvide med flere overnattinger og man kan velge mellom flere hoteller i ulike prisklasser. Besøk www.ving.no/tottenham for ytterligere informasjon og bestilling. Prisene vil variere ut fra hvilken kamp man vil på, samt om man vil ha enkeltrom eller dobbeltrom. Dersom du reiser med barn som skal dele rom med foreldre, ta kontakt med Ving direkte for å få pristilbud på dette.

Slik ser Tottenhams Venner sin side hos Ving ut, her kan du enkelt finner mer info og booke din tur.

Artikkelen fortsetter under bildet.

Capture

Flytting av kamper og tidspunkt

Husk at mange av Tottenhams kamper vil bli flyttet når tv-kabalen legges opp. Flytting av kamptidspunkter vil bli offentliggjort på www.tottenhamhotspur.com

Fellesturer sesongen 2017/18

Det vil også denne sesongen bli arrangert to fellesturer, en i høst og en i vår. I høst blir det ordinær fellestur til kampen mot Liverpool helgen 20.-23. oktober, mens i vår blir det familietur til kampen mot Manchester City helgen 13.-16. april. Mer informasjon om fellesturene finner du her

Ytterligere info

Det har vært mange spørsmål om det er nødvendig å være medlem i Tottenhams Venner for å bestille gjennom Ving. Hvordan dette blir for sesongen på Wembley kommer vi med info om så fort vi har det klart.

For bestilling kontakt Ving som er ansvarlig for booking. Har du spørsmål til Tottenhams Venner, send epost til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

Fra ving.no: "Alle bestillinger via Ving omfattes av pakkereiseloven, så våre medlemmer har dermed en ekstra sikkerhet."

”Dersom en kamp blir flyttet inntil 36 timer fra opprinnelig kampstart vil Ving endre bestillingen uten gebyr, og hotell vil bli endret med 1 natt om behovet tilsier at dette er nødvendig. Dersom en kamp blir flyttet mer enn 36 timer fra opprinnelig kampstart vil Ving tilby full refusjon dersom du ikke ønsker å reise. Dersom en kamp blir avlyst etter du har påbegynt reisen, vil Ving refundere verdien av kampbilletten.”

Siste på forumet