Tottenham kommer til Norge!

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Tottenham spiller mot Inter Milan på Ullevaal stadion i Oslo fredag 5. august. Kjøp billetter i Tottenham-svingen her. 

Kjøp billetter med lenken under og sitt sammen med andre Spurs-supportere og Tottenhams Venner-medlemmer. Billettene vil være i Bendit-svingen. 

Her kan du kjøpe billetter til Tottenham-Inter Milan nå! 

Per 30. juni er over halvparten av billettene i Spurs-svingen solgt! Her er det altså bare å få farten opp og sikre seg billetter til årets Tottenham-event på norsk jord. 

Tottenhams Venner skal også ha et treffsted på Ullevaal stadion før kampen, i form av et lokale, telt eller lignende. Her er det bare å komme på besøk, slå av en prat og ta med seg venner og kjente som ønsker å melde seg inn i verdens største Tottenham supporterklubb.

Vis dine Facebook-venner at du skal på kamp, og se hvem fra din venneliste du kan treffe på stadion. Meld deg på vårt Facebook-event her!

Det jobbes også for å få på plass et opplegg sammen med Tottenham i Oslo. Trolig kommer en av Tottenhams klubblegender (en tidligere spiller) til arrangementet. Vi er per i dag i en planleggingsfase med tanke på sted, tid og innhold. Men dette blir gøy, og vi gleder oss stort! All info kommer her på nettsidene og i våre sosiale medier så fort det er klart.

En del praktiske detaljer gjenstår altså, men at det skal bli Tottenham-fest i Oslo er vi helt sikre på! 


Siste på forumet