Møt Ledley King i Oslo

12. mai 2014 fikk Ledley King sin velfortjente testimonial-kamp. Foto: Action Images Andrew Couldridge
Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Tottenham kommer til Norge i august, og det gjør også klubblegende Ledley King. Du kan møte han!

Tottenhams Venner har jobbet på spreng for å lande et best mulig opplegg for fansen når vårt kjære lag skal møte Inter på Ullevaal stadion i Oslo 5. august. Vi er stolte over å kunne bekrefte hele to ulike arrangement foruten selve kampen - og Ledley King blir med oss på begge. Klubbkapteinen som la opp i 2012 har spilt over 300 kamper for sitt kjære Tottenham og jobber i dag som klubbambassadør. 

Sammen med Tottenham jobber vi også med å få besøk av ytterligere en tidligere Spurs-helt. Så fort vi vet om vi lykkes med dette vil du få mer informasjon. 

Tottenhams Venner drar uansett i gang ett arrangement med påmelding og 18 års aldersgrense kvelden før kamp, og ett som er åpent for alle på dagtid få timer før avspark på kampdagen. Ledley King blir med oss på begge to. 

Program for dagene

Torsdag 4. august:
Forhåndspåmeldingen er nå fullbooket. Vi har imidlertid 50 billetter til salg i døren på Scotsman torsdag 4. august klokken 18.00.

Dørene åpner klokken 18.00 i lokalene til Scotsman på Karl Johan, midt i Oslo sentrum. Lokalene er eksklusive for Tottenhams Venner. Klokken 19.30 drar vi i gang en Tottenham-quiz med signerte premier som Tottenham har tatt med seg fra London, til de som leverer størst kunnskap om Tottenham.

Etter dette er det tid for våre hovedgjester. I samtale med TV2 Sportens Gunnhild Toldnes (som selvfølgelig også er ivrig Spurs-supporter og skribent i vårt medlemsmagasin Tottenhamsupporteren), vil vi få gode historier fra Ledley King.

King har opplevd mye som spiller, og med sin tette tilknytning til Tottenham den dag i dag har han garantert mange tanker og meninger om den kommende sesongen og Tottenhams fremtid. Du får også anledning til å stille Ledley spørsmål, og muligheten for et bilde og autograf bør være gode.

Torsdagens arrangement koster 200 kroner for Tottenhams Venners medlemmer, og 250 kroner for de som ikke er medlemmer. Inkludert i prisen er en pølsebuffet (to store håndverkspølser per person med et godt og variert utvalg tilbehør) og én drikke fra baren (0,4 øl eller mineralvann).

Dette blir årets store Tottenham-happening i Norge, så sørg for å få med deg den ultimate oppladningen til kampen på Ullevaal. 

  • Tid: Dørene åpner 18.00 
  • Sted: Scotsman, Karl Johans gate 17
  • Aldersgrense: 18 år
  • Påmelding: 200 billetter var på forhåndssalg, men disse er nå utsolgt. Vi holder av 50 billetter til salg i døren på Scotsman klokken 18.00 på selve arrangementsdagen hvor førstemann-til-mølla prinsippet gjelder.
  • Pris: 200 kroner for medlemmer av Tottenhams Venner, og 250 kroner for ikke-medlemmer.
Fredag 5. august:

Det blir quiz for barn/ungdom før vi lader opp til kamp med besøk av Tottenham-legende Ledley King. Han vil snakke om sin tid i Tottenham i samtalen med TV2 Sportens Gunnhild Toldnes. Det vil også bli mulighet til å stille han spørsmål om du for eksempel lurer på hva han tenker om den kommende sesongen eller det nye stadionet som nå bygges. Muligheten for et bilde sammen med Tottenham-legenden og en autograf bør også være tilstede.

  • Tid: 12.00-14.00
  • Sted: Scotsman, Karl Johans gate 17
  • Aldersgrense: Fri aldersgrense, åpent for alle
  • Påmelding: Ingen forhåndspåmelding, totalt 250 plasser tilgjengelig. Førstemann-til-mølla gjelder.
  • Pris: Gratis for alle. Det blir mulighet for kjøp av mat og drikke underveis.
Møt Tottenhams Venner på Ullevaal stadion

Når arrangementet er ferdig flyttes fokus mot Ullevaal stadion og oppgjøret Tottenham-Inter Milan. Tottenhams Venner vil ha en egen stand utenfor Ullevaal stadion sammen med Ving fra klokken 15.00. Her kan du slå av en prat, høre litt om hva vi gjør på i verdens største Tottenham supporterklubb og selvsagt melde deg inn. Vi har nok en gang satt ny medlemsrekord, men har plass til mange flere.

I samarbeid med Ving vil det også være mulighet til å vinne en tur for to personer til White Hart Lane. Ta derfor med deg venner du mener bør bli en del av gjengen vår, og oppsøk oss på vår stand på Ullevaal.

Avspark på Ullevaal er klokken 17.00. Gjett om vi gleder oss! 


Siste på forumet