Vi har rundet 5000 medlemmer!

Foto: Reuters / Steve Christo
Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Sjekk hvem som er medlem nummer 5000 og hvilke premier vi har for våre to neste milepæler. 

Jarle Nikolaisen fra Rognan er medlemmet med det magiske tallet! Tottenhams Venner har snakket med Jarle og overbrakt nyheten. Jarle mottar en bok om Tottenhams legendariske manager Bill Nicholson i premie. 

Premier til neste milepæl

Vi har selvsagt plass til mange, mange flere medlemmer i klubben vår. Og derfor setter vi oss to nye mål for antall medlemmer, begge med nummer som kan knyttes til vårt kjære lag sin rikholdige historie. 

SLIK BLIR DU MEDLEM I TOTTENHAMS VENNER

Ettersom Spurs løftet ligatrofeet i 1951 og i 1961 tenkte vi å dele ut flotte premier når vi runder 5100 medlemmer og 6100 medlemmer.

  • Et tilfeldig uttrekt medlem får en Tottenham-drakt når vi runder 5100 medlemmer. 
  • Medlem nummer 5100 vil få en bok om Bill Nicholson.
  • Et tilfeldig uttrekt medlem får en gratis tur til London med kampbillett til White Hart Lane dersom vi klarer å runde 6100 medlemmer! 
  • Medlem nummer 6100 vil få en bok om Bill Nocholson.

Veien videre

Det går bra for vårt kjære Spurs om dagen og det merkes. Det er masse positivitet rundt klubben, en ny stadion er under bygging og sommerens Tottenham-besøk til Oslo gjorde også sitt til at medlemsmassen vår økte. 

Vi er utrolig glade for å være så mange i verdens største Tottenham supporterklubb, og vi feirer med en gedigen magasinutgave som ankommer postkasser rundt om i landet i skrivende stund (uke 42). Magasinet som også i år ble kåret til Norges beste suopportermagasin er på hele 100 sider! 

Tottenhams Venner har mange andre spennende planer utover høsten og inn i 2017, som vi gleder oss til å dele med dere. Bli med oss på reisen, da vel! 


Siste på forumet

  • Ingen meldinger