Vi har rundet 5100 medlemmer!

Foto: Reuters / Steve Christo
Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Her går det fort! Ikke før har vi rundet 5000 medlemmer, så kan vi ønske nummer 5100 velkommen inn i Tottenhams Venner-familien. Da er det på tide å dele ut noen premier - sjekk hvem vinneren er! 

Rune Fardal Hovland er medlemmet med det heldige tallet! Rune får tilsendt en bok om Tottenhams legendariske manager Bill Nicholson i premie. 

Vi lovet også å gi en drakt i premie til et tilfeldig medlem blant alle de 5100 når vi rundet dette fine tallet. Vi holder på å kontakte vinneren av drakten nå og kommer tilbake med navnet så fort vedkommende er informert om det glade budskap. 

Premier til neste milepæl

Vi har selvsagt plass til mange, mange flere medlemmer i klubben vår. Og derfor setter vi oss et nytt mål for antall medlemmer. 5100 var et mål ettersom 1951 var året da Spurs løftet ligatrofeet. Nå flytter vi fokus til et virkelig hårete mål som også symboliserer et stort år i Spurs. 

SLIK BLIR DU MEDLEM I TOTTENHAMS VENNER

Ettersom Spurs også vant serien i 1961 deler vi ut flotte premier når vi runder 6100 medlemmer. Og det er ikke akkurat småpremier vi klinker til med når vi når 6100: 

  • Et tilfeldig uttrekt medlem får en gratis tur til London med kampbillett til White Hart Lane dersom vi klarer å runde 6100 medlemmer! 
  • Medlem nummer 6100 vil få en bok om Bill Nocholson.

Veien videre

Det går bra for vårt kjære Spurs om dagen og det merkes. Det er masse positivitet rundt klubben, en ny stadion er under bygging og sommerens Tottenham-besøk til Oslo gjorde også sitt til at medlemsmassen vår økte. 

Vi er utrolig glade for å være så mange i verdens største Tottenham supporterklubb, og vi i Tottenhams Venner gjør det vi kan for at medlemmene skal få mest mulig moro ut av medlemskapet sitt.

Vi kan blant annet allerede nå røpe at vi for tredje året på rad kommer til å kjøre en julekalender i våre sosiale medier - og den blir enda bedre enn i fjor! Som vi gleder oss til 1. desember!

Tottenhams Venner har mange andre spennende planer inn i 2017 - bli med oss på reisen, da vel! 


Siste på forumet