Kjøp jubileumsboken til halv pris nå

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Her er årets beste juletilbud! Nå får du Tottenhams Venner sin 252 sider lange jubileumsbok for bare 149 kroner. 

KJØP BOKEN TIL HALV PRIS HER

Boka "I grenseland mellom lidenskap og galskap? Tottenhams Venner gjennom 35 år" er her. Dette er den perfekte gaven til alle Spurs-fans. Forfatter Kjell Dahle hadde også den generelle fotballsupporter i tankene da han skrev boka.

- Boka retter seg mot langt flere enn drøyt 5000 organiserte selvpinere som i dag lever og ånder for "nestenlaget" Tottenham. Den henvender seg også til dem som holder med både større og mindre lag. Historien om én norsk supporterklubb og dens medlemsstokk forteller mye om norsk supporterkultur og norsk supporterliv i sin alminnelighet. Ulike britiske lags supportere har langt mer til felles enn de fleste liker å innrømme, sier Kjell Dahle.

- Boka henvender seg også til de mange som ufrivillig – ofte høyst ufrivillig – har havnet i en situasjon der en fotballklubb utgjør en sentral del av livet deres. Oftest som følge av at de forelsket seg i og ble sammen med en ihuga supporter. Er det i det hele tatt mulig å forstå hva slags lidenskap – eller galskap – det var som traff deres nærmeste midt i planeten? Og kanskje er det noe å lære av andre ofre som har vært utsatt for det samme, undrer forfatteren.

SIKRE DEG DIN UTGAVE PÅ JULETILBUD HER

Tottenhams Venner hadde sin spede start i 1982. Noen få unge helter prøvde seg på det umulige. Langt på vei klarte de det. Mer eller mindre på egen hånd sørget de for å holde liv i en landsomfattende forening.

Dette skjedde fra gutterom, på elevheim og under førstegangstjeneste. Uten organisasjonserfaring og uten noe som helst økonomisk fundament. På det verste måtte eget studielån tas i bruk for å betale foreningens regninger.

Slikt utgjør en fjern fortid, men det tok faktisk ti år med hardt arbeid i motbakke før medlemstallet i Tottenhams Venner nådde 1000. Nå har vi passert 5000. Tottenhams Venner er nå Tottenhams største utenlandske supporterklubb. Fortsatt er det likevel langt opp til våre norske kollegene som følger Manchester United og Liverpool.

Tottenhams Venner ønsker nå å komme de to gigantene i forkjøpet. Oppmuntret av framgangen de siste årene, bestemte styret at tiden var inne for å dokumentere Tottenhams Venners historie i bokform i tilknytning til 35-årsjubileet i 2017.

KJØP DIN UTGAVE HER I DAG

Boken koster 149 kroner hvis du bestiller den gjennom lenken over, i tillegg kommer 50 kroner i fraktkostnader.

Vi håper du får like mye glede fra boken som vi har fått av å lage den! 


Siste på forumet