Vil du bli styremedlem i Tottenhams Venner?

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Styret i Tottenhams Venner består av sju medlemmer, hvorav tre er på valg i år. Er det deg vi søker? 

2020 har blitt et spesielt år, men det må fremdeles avholdes et årsmøte. I år er styrets leder, samt to styremedlemmer på valg. Oppgavene er omfattende og allsidige – og ikke minst spennende.

I tillegg til løpende arbeidsoppgaver gjennom sesongen, vil det være noe møtevirksomhet. Det er blant annet 4-6 styremøter, der det er vesentlig at du kan delta på de fleste. Noen av disse avholdes elektronisk, mens andre er fysiske. 

Dette ser vi etter 

Styret er sammensatt av personer med ulik kompetanse og forskjellige arbeidsområder. I år ser vi spesielt etter noen som kan fylle rollen som medlemsansvarlig. Dette innebærer at du vil sørge for at organisasjonens medlemsregister er oppdatert, besvare henvendelser fra medlemmer, med mer.

Vi søker deg som:

  • er initiativrik
  • har god gjennomføringsevne
  • er selvgående og "hands-on"
  • er fremadlent
  • er pålitelig og etterrettelig
  • er en "handlingens kvinne/mann"

Og i tillegg er Tottenham-supporter, naturligvis! Vi oppfordrer kvinner til å søke!

Slik kontakter du oss

Vi er veldig interesserte i å høre fra personer med disse kvalitetene.

Er det noe du lurer på? Eller vil du søke på en av plassene i styret? Kontakt leder av valgkomitéen, Heidi Byom Nilssen, for nærmere informasjon om stillingene.

Valgkomitelederen kan kontaktes på: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Ikke nøl om du kjenner deg igjen i beskrivelsen - eller tips aktuelle kandidater som du tror kan være en av dem vi søker.


Siste på forumet