Supporterne seiret!

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Fotballen er ingenting uten supporterene, og heldigvis viser det seg at sammen er vi sterke.

 

Det har vært 48 hektiske timer som supporter av vårt kjære Tottenham. Superliga, Mourinho ut, Mason inn og til slutt Superliga ut.

Supportere av alle klubber over hele verden, både de som skulle være med og de på utsiden, har talt høyt i sin protest mot en lukket liga som hadde endret alle forutsetninger for en rettferdig fotball. Og det har gitt resultater. Samtlige av de engelske klubbene bekreftet tirsdag kveld at de trekker seg ut av superligaen.

Styreleder i Tottenham, Daniel Levy, kom med følgende beklagelse: "We regret the anxiety and upset caused by the ESL proposal. We felt it was important that our club participated in the development of a possible new structure that sought to better ensure financial fair play and financial sustainability whilst delivering significantly increased support for the wider football pyramid."

Vi har forståelse for at Levy og klubben var redde for å bli stående igjen på perrongen mens de største europeiske kanonene nok en gang posisjonerte seg for de største inntektene. Men å ta en slik beslutning bak ryggen på både fans og den sportslige delen av klubben var dømt til å mislykkes. De store problemene i fotballen ble langt fra borte i løpet av natten og neste supporteropprør bør rettes mot UEFA og FIFA.

Sammen er vi sterke og vi er veldig ydmyke og glade for at det var så få som valgte å melde seg ut av Tottenhams Venner i sin protest mot klubben og superligaen. Vi vil alltid bruke vår røst for å tale supporterenes sak - enten det er mot klubb eller utenforstående, og vår styrke ligger i alle våre medlemmer. 

Styret, Tottenhams Venner


Siste på forumet