Spisesteder i Tottenham

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Mat må man ha og området rundt WHL har selvsagt sitt å by på.

Det finnes flere velegnede steder å konsumere noe annet enn drikke både før og etter kamp.

Hotspur Cafe

Adresse: 757 High Road.

Om spisestedet: Mange drar rett fra hotellet til kamp om morgenen/formiddagen og da kan frokost på Hotspur Cafe i High Road være et alternativ. Det finnes vel få ting som kan måle seg med en skikkelig engelsk frokost før en dag i Tottenham og det får du selvsagt på Hotspur Cafe.

På kampdager har de stort sett maten klar på grunn av mengden folk som er innom. Det er med andre ord fort gjort å spise seg gjennom en heftig frokost med alt du kunne ønske deg av diverse stekte og frityrstekte matvarer.

For dem som føler dette blir for heavy finnes andre alternativer, som bakt potet med blant annet ost eller bønner. Noen slankende start på dagen blir det dog ikke.

Prisen er veldig anstendig og du får full engelsk frokost med kaffe eller te til under £5.

Ezgi

Adresse: 783 High Road.

Artikkelen fortsetter under bildet.

Ezgi

Om spisestedet: For de som ønsker å sette seg ned etter en lang dag finnes Ezgi. Kun et steinkast fra puben Bricklayers er dette det perfekte sted for en pust i bakken. Dette er en tyrkisk restaurant som serverer fantastisk shish kebab, kylling og lammefilet som er grillet på spyd, servert med ris og tomatsalat. Tyrkisk pizza kan også anbefales.

Er servitørene i godt humør får man servert brød med en hel del diverse dipper, som hummus og tzatziki uten tillegg i prisen. Hvis ikke kan dette med stor fordel bestilles utenom, ettersom dette tar matopplevelsen til et nytt nivå. Prisen ligger på rundt £10-15 for mat og drikke.

Diverse refreshments i Paxton Road

Adresse: Paxton Road.

Om spisestedet: Etter kamp vil mange finne en pub så fort som mulig, enten det er for å feire en seier eller henge med likesinnede for å fordøye et surt tap. Da er pølse- og burgervognene utenfor White Hart Lane et kjapt stoppested på veien dit. Spesielt den famøse vogna i Paxton Road anbefales.

Setanta Sports hadde en reportasje om nettopp denne og grunnen er som mange sikkert kjenner til en noe spesiell fyr som jobber der. Han går under kallenavnet "The Colonel". Her en noen sekunder fra Youtube med mannen i aksjon.

Denne egenartede mannen må nesten oppleves der han slenger rundt seg med morsomme kommentarer og har full kontroll, samtidig som han underholder de som venter på et kjapt måltid. Maten du får servert her er først og fremst Jumbo hotdogs og burgere, eventuelt med ost og løk. Undertegnede har en sterk preferanse til en burger med stekt løk. Et råd er imidlertid å være forsiktig med sennepen. Tar man på for mye er det en feil man aldri begår igjen. Den er sterk! Pølser og burgere ligger på £3-4.

Chick-King

Adresse: 755 High Road.

Om spisestedet. For dem som foretrekker kylling er Chick-King, som også ligger i High Road, et bra valg. De har vært i Tottenham i over 20 år, og har en spesiell plass i mange Spurs-supporteres hjerter. Maten du får er alltid fersk og rykende varm, noe ikke alle fast-food restauranter av denne typen kan skilte med.

Dette er ett av mange steder som har spesialisert seg på forskjellige varianter av frityrstekt kylling i den klassiske frityrblandingen som stort sett består av en type mel, salt og egg eller melk. Dette blir servert sammen med chips. Maten her får man kjapt og billig. De to brødrene som driver Chick-King har faktisk blitt foreslått av Tottenham-siden Glory-Glory til å motta en OBE, Order of the British Empire, for lang og ærefull tjeneste for Spurs-fansen. Soul- og R&B-sangeren Lemar er også fan av stedet. En meny koster mellom £3 og £5.

San Marco

Adresse: Units 1-3, Station Buildings, Bruce Grove.

Artikkelen fortsetter under bildet.

3348125581 f72e776cfc b

Om spisestedet: Om ikke frityrmat fra gatevognene er helt din greie finnes den prisvinnende italienske restauranten San Marco. Den ligger i Bruce Grove, som er 10 minutters gange, eller eventuelt ett togstopp unna White Hart Lane, litt unna hovedgaten.

Restauranten er familiedrevet og har vært i området i to generasjoner. Dette er stedet for dem som vil nyte en bedre middag. Det spilles italiensk musikk i bakgrunnen og stemningen er veldig behagelig og avslappende. Mange av rettene kan bestilles enten som hovedrett eller som forrett, noe som er fint hvis man har lyst å smake på flere ting.

San Marco gjør valget vanskelig med sin omfattende meny, men det er et gledelig vrient valg. Det kan være verdt å vite at hvis man ikke bestiller pasta må man bestille poteter og grønnsaker utenom. Man får da flere valg etter hva som skulle falle i smak. Dette er også et sted for å bestille vin og hele flasker er svært sympatisk priset. Man får en flaske rød, hvit eller rosèvin til under £10.

Dessert og kaffe er også nydelig, spesielt anbefaler vi tiramisuen som serveres. Prisene er også svært bra, en tre-retters middag med drikke kommer på i overkant av £20 per person. San Marco er forøvrig kun åpen torsdag-søndag. 

Siste på forumet

  • Ingen meldinger