Her er programmet til fellesturen

Her er programmet til fellesturen

Publisert av Stig-Ottar Engeskaug den 17.10.23. Oppdatert 18.10.23.

Fellesturen 4.-6. november og kampen mot Chelsea nærmer seg. Dette programmet vil du ikke gå glipp av.

Vi gleder oss alltid litt ekstra til fellesturene og denne gang har vi fått til noen skikkelige godbiter for deg som vil være med. Noen aktiviteter krever påmelding og har begrenset antall plasser, mer om det under.

I løpet av dagene har vi også flere pubbesøk og matstopp som alle kan være med på, så ikke nøl med å ta kontakt med reiselederne når som helst.

Kontaktinfo til reiselederne

Reiselederne bor på Premier Inn Tottenham Hale.

 

Lørdag 4. november

Bli med til Hotspur Way å se U18-laget spille kamp - helt gratis! 

Dette er det ikke mange som får være med på, men vi har vært så heldige å få et begrenset antall plasser til å se kamp på Tottenhams treningsanlegg i Enfield.

Vi reiser samlet fra Tottenham Hale Rail station klokken 09.00 ettersom kampen mellom Tottenham U18 og Crystal Palace U18 starter klokken 11.00.

Vil du bli med på kamp? Send en e-post til ottar@tottenhamsvenner.no. Begrenset antall plasser og kun for medlemmer av Tottenhams Venner

Omvisning på stadion med Ossie Ardiles - helt gratis! 

Vi får med oss selveste Ossie på omvisning på stadion fra klokken 14.30 til 16.00 denne lørdagen.

Vil du bli med på omvisning? Send en e-post til ottar@tottenhamsvenner.no. Begrenset antall plasser og kun for medlemmer av Tottenhams Venner


Omvisning i garderobene er alltid en vinner. 

Fellessamling lørdag kveld

Klokken 19.00 samles vi på Mother Kellys ved Tottenham Hale. Her blir det en hyggelig samling for alle som ønsker, og ingen påmelding trengs. Adressen til Mother Kellys er 16 Ashley Road, London N17 9ST. Sjekk også kartet her.

 

Søndag 5. november

Bli med å se Tottenham sitt damelag

Vi starter søndagen med å se vår egen Celin Bizet og resten av damelaget til Tottenham i aksjon mot Everton på Brisbane Road i Leyton.

Det blir felles avreise fra Tottenham Hale klokken 11.00. Kampstart er 14.00. Hvis du vil komme deg til stadion på egenhånd kan du ta tuben fra Tottenham Hale til Blackhorse Road og deretter buss nummer 158 til Leyton Station. Derfra er det 500 meter å gå.

Hvis du vil spasere til kamp er det også mulig. Det tar rundt 1 time og 15 minutter fra Tottenham Hale.

Når vi kommer fram, tar vi oss en matbit og noe godt å drikke på et lokalt vannhull i Leyton.

Billetter til kampen kjøpes ved ankomst Brisbane Road eller på tottenhamhotspur.com her.

 

Mandag 6. november

Lær om Tottenhams historie

Om formiddagen på kampdagen kan du bli med på History Walk i Tottenham-området, med guide Rob White. Han er sønnen legenden John White, som var med på dobbellaget. Bildet i toppen av saken er fra forrige gang Tottenhams Venner var med på denne rundturen i London. 

Dette er en gåtur på rundt to timer i et rolig tempo hvor du får lære masse om klubbens historie, samt tidligere spillere og ledere. Turen dediseres til grunnleggeren av denne fine runden, Pete Haine. Inntektene går til The Pancreatic Cancer charity.

Vil du bli med på History Walk? Send en e-post til kev@tottenhamsvenner.no. Begrenset antall plasser. Turen koster 12 pund per person.

 

Oppladning til Tottenham-Chelsea

Fra klokken 14.00 og fram til avspark klokken 20.00 lader vi opp sammen i området rundt stadion med god mat og drikke. Da er det bare å ringe reiselederne og bli med, så finner du kjapt ut hvor vi kan møtes.

Etter kamp

Etter kampslutt drar noen til hotellet, noen besøker Spurs Shop og noen finner seg en pub i nærheten. Husk at hvis du forlater stadion kommer du ikke inn igjen. Det har vært ellevill stemning under South Stand med sang og dans etter hjemmekampene til nå denne sesongen.

Reiselederne blir nok på stadion litt etter kamp før turen går nedover mot Tottenham Hale og The Volunteer eller Mother Kellys.