Fellesturer 2018/19

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Til sesongen 2018/19 går fellesturene til Tottenhams Venner til vår flunkende nye stadion. Det vil du ikke gå glipp av! 

Kommende sesong blir meget spennende med innvielse av vår nye storstue. Det vil også denne sesongen blri arrangert to fellesturer, men arbeidet med å få vår nye stadion klar gjør at vi ikke har alle detaljer på plass enda fra Tottenham og Thomas Cook/Ving. Så fort dette er klart vil vi informere om årets fellesturer her på nettsidene, på vår side på Facebook som heter Tottenhams Venner (offisiell side) og Twitter, der vi heter @TottenhamNorway

Dette får du på fellestur

  • Tre netter på hotell (fredag-mandag) med frokostbuffet på Premier Inn Kings Cross
  • Kampbillett på vår flotte, helt nye stadion
  • Reiseledere fra Tottenhams Venner

I tillegg kan det være aktuelt med flere fellesarrangement om dette passer inn i programmet. Dette avhenger i all hovedsak av kampdag, altså aspekt som ligger utenfor Tottenhams Venner sin kontroll. Vi er allerede i dialog med Tottenham om omvisninger på det nye gigantanlegget, og nsker at det skal være et fast punkt på programmet til fellesturene. 

Slik bestiller du

Vår samarbeidspartner Ving er ansvarlig for booking. Sjekk derfor www.ving.no/tottenham for mer informasjon, pris og bestilling.

Fly er ikke inkludert, og bestilles selv av den reisende.

Du kan også kontakte Ving på telefon 23 15 58 50, eller e-post Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Spørsmål? 

Henvendelser til Tottenhams Venner kan sendes til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg også med på vår side på Facebook som heter Tottenhams Venner (offisiell side) og Twitter, der vi heter @TottenhamNorway

Siste på forumet