Som medlem i Tottenhams Venner kan du søke om kampbilletter til Tottenhams hjemmekamper. 

Vi selger kun kampbilletter. Hvis du vil kjøpe kampbillett og hotellovernatting kan du ordne dette enkelt gjennom samarbeidspartneren vår, Ving.

 

Disse billettene har vi tilgang til

For sesongen 2022/23 har Tottenhams Venner tilgang til et begrenset antall billetter til alle hjemmekamper. Vi kan søke om inntil 40 billetter til hver hjemmekamp og det er disse du som medlem i Tottenhams Venner kan få tak i.

Vi har ikke tilgang til billetter til bortekamper. 

Vi har ikke fått bekreftet billetter til hjemmekamper i cupene eller Champions League, så foreløpig kan det kun søkes om hjemmekamper i Premier League.

 

One Hotspur-medlemskap

Tottenham krever at alle som som tildeles billetter også er One Hotspur-medlem hos dem (NB: man må velge Standard Fee ved betaling, kun beboere i UK kan velge direct debit). Grunnen er måten du får tak i billetten din på.

Når du får beskjed om at du har fått billett må du logge inn på medlemssiden din på Tottenhams hjemmeside og betale billetten der. Når du betaler, bekrefter du samtidig at du vil ha billetten du har fått tilbud om. 

Billetten blir overført til telefonen din, som da fungerer som inngangskortet for å komme inn på stadion. Du får en egen e-post fra oss med mer detaljert informasjon om dette når du får tilbud om billett. 

 

Her er søknadsfristene for 2022/23-sesongen

Klubben benytter et såkalt "salgsvindu" hvor alle hjemmekampene i Premier League er delt inn i syv salgsvinduer. Sjekk bildet under for å finne søknadsfristen til kampen du vil på: 


Eksempel på hvordan du leser tabellen over. Hvis du vil søke om billett til siste hjemmekamp mot Brentford 20. mai, må du søke til oss innen 20. februar klokken 17.00 (se kolonnen "Søknadsfrist til Tottenhams Venner" i tabellen over). 

Du får beskjed senest 2. mars klokken 17.00 om du har fått tilbud om billett (se kolonnen "Når billett vil komme inn på din One Hotspur-konto for betaling"). Med andre ord får du avklaring i god tid til å planlegge resten av turen. 

 

Slik søker du om kampbilletter hos Tottenhams Venner

Først må alle som vil søke om billett være medlem i Tottenhams Venner og ha et One Hotspur-medlemskap.

Når det er gjort, og du har funnet ut hvilken kamp du vil søke til, sender du en e-post til billett@tottenhamsvenner.no. Denne e-posten må inneholde følgende for å bli vurdert: 

1. Hvilken kampdu søker om billett til
2. Fullt navn
3. E-postadresse
4. Telefonnummer
5. Medlemsnummer i Tottenhams Venner (slik blir du medlem i Tottenhams Venner)
6. One Hotspur Client reference number (CRN) (slik blir du One Hotspur-medlem)
7. Ønsket tribune/block (South, East eller North (familietribune)). OBS: Vi kan ikke garantere tribune/block, men vi spør Tottenham om billett til området du ønsker. West er ikke tilgjengelig for supporterklubbene.

 

Prisoversikt og mer praktisk info

Prisene varierer avhengig av motstander og hvilken tribune vi får billetter til. Prisoversikt finner du her.

Du kan søke om inntil seks billetter. Husk at alle som skal ha billett må være medlem i Tottenhams Venner og ha One Hotspur-Cliene reference number. 

 Hvis det søkes om billett til flere personer må det oppgis informasjon om hver person for punkt 2, 3, 4, 5 og 6. Bruk gjerne dette skjemaet til å fylle ut nødvendig informasjon og send på e-post til billett@tottenhamsvenner.no. Det er også en egen arkfane i skjemaet med stadion- og prisoversikt.

 Hvis vi får flere søknader enn billetter blir det loddtrekning blant alle som har søkt. Hvis det går til loddtrekning og dere har søkt som en gruppe. er det da ikke sikkert at alle er så heldige å bli trukket ut. Derfor er det lurt å oppgi i e-posten om dere vil ha tilbud hvis kun noen av dere blir trukket ut. Husk at dette kun gjelder hvis vi har flere som søker til kampen din enn vi får billetter til fra Tottenham. 

Bli medlem i Tottenhams Venner
Bli One Hotspur-medlem

 

Billetter og hotell hos Ving

Tottenhams Venner fortsetter det gode samarbeidet med Ving også for 2022/23-sesongen. Ving tilbyr fantastiske billetter nede på langsiden med tilgang til lounge både før, under og etter kampen. Dette er et supert tilbud til alle som drar på 1-2 turer per sesong, og som derfor ikke ser behov for å kjøpe One Hotspur-medlemskap. Ving kan også tilby billetter til Champions League og andre cupkamper som spilles på Tottenham Hotspur Stadium.

Ving bekrefter kampbilletter allerede ved bestilling, så hvis du vil ha avklart om du får billetter tidlig er dette et godt alternativ. Merk at det er nødvendig for minst en av de reisende å være medlem i Tottenhams Venner for å kjøpe gjennom Ving-avtalen. 

 

Slik bestiller du gjennom Ving

• Gå inn på www.ving.no/fotballreiser/tottenham
• Ring Ving på 23 15 58 50

I Ving-pakken får du kampbillett og to hotellovernattinger i dobbeltrom/twin room med frokost. Det er naturligvis mulig å utvide med flere overnattinger og du kan velge mellom flere hoteller i ulike prisklasser. 

Besøk Ving sine nettsider om Tottenham for ytterligere informasjon og bestilling. Prisene varierer ut fra hvilken kamp du vil på, samt om du vil ha enkeltrom eller dobbeltrom. Hvis du reiser med barn som skal dele rom med foreldre, ta kontakt med Ving direkte for å få pristilbud på dette.

Under ser du hvordan Tottenhams Venner sin side hos Ving ser ut. Der kan du enkelt finne mer info og booke turen din. På siden finner du også viktig informasjon du trenger å vite når du bestiller tur hos Ving.

Artikkelen fortsetter under bildet.