Kaos i klubben

Kaos i klubben

Publisert av Marius Solberg Anfinsen den 05.05.23.

Managerbytter. Kaotiske kamper. Paratici ut. Det er nok å ta tak i for gjengen i podkasten vår. 

Tottenham har vært preget av kaos både på og utenfor banen den siste tiden, så det er mye å snakke om i den ferskeste episoden av Golden Cockerel. 

Thomas Edwardsen og Espen Berntsen møter Magne Mellem Enoksen i studio til en prat om Conte, Stellini, Mason, Paratici og Levy. Selvsagt kommer vi også inn på kampene som har vært spilt mens det har kokt utenfor banen. 

I tillegg ser vi framover mot sesongavslutningen og jakten på en ny manager og en ny sportsdirektør. Kanskje også en ny eier? Spørsmålene er mange, og kanskje klarer vi i alle fall å bli litt klokere.

Her kan du høre oss
Du finner den nye episoden, og hele arkivet med gammel pratemoro fra Tottenhams Venner, der du hører podkast. Finn oss på Spotify eller iTunes, og lytt i vei. Du kan også søke oss opp på tjenester som Podme eller Podimo, bare søk opp Golden Cockerel. 

Gi oss tilbakemeldinger 
Vi vil høre fra deg! Hva vil du høre om i podkasten? Noen gjestetips vi bør få med oss? Eller har du andre innspill med ris eller ros? Send en e-post til kontakt@tottenhamsvenner.no så kan vi gjøre favorittpodkasten din bedre sammen.