Kjøp kampbillett til CL - kort søknadsfrist!

Kjøp kampbillett til CL - kort søknadsfrist!

Publisert av Marius Solberg Anfinsen den 10.07.22. Oppdatert 17.11.22.

Onsdag 12. oktober kommer Eintracht Frankfurt til London for å møte Spurs i Champions League. Nå kan du søke om billetter. 

Vi har fått en kort frist for å søke om billetter, så du må være på ballen for å nå fristen. 

Du må søke innen mandag 12. september klokken 20.00.  

 

Slik søker du om CL-billetter 

Først må alle som vil søke om billett være medlem i Tottenhams Venner og ha et One Hotspur-medlemskap.

Når det er gjort, og du har funnet ut hvilken kamp du vil søke til, sender du en e-post til billett@tottenhamsvenner.no. Denne e-posten må inneholde følgende for å bli vurdert: 

1. Hvilken kampdu søker om billett til
2. Fullt navn
3. E-postadresse
4. Telefonnummer
5. Medlemsnummer i Tottenhams Venner (slik blir du medlem i Tottenhams Venner)
6. One Hotspur Client reference number (CRN) (slik blir du One Hotspur-medlem)
7. Ønsket tribune/block (South, East eller North (familietribune)). OBS: Vi kan ikke garantere tribune/block, men vi spør Tottenham om billett til området du ønsker. West er ikke tilgjengelig for supporterklubbene.


Du kan søke om inntil seks billetter. Husk at alle som skal ha billett må være medlem i Tottenhams Venner og ha One Hotspur-Cliene reference number. 

Hvis det søkes om billett til flere personer må det oppgis informasjon om hver person for punkt 2, 3, 4, 5 og 6. Bruk gjerne dette skjemaet til å fylle ut nødvendig informasjon og send på e-post til billett@tottenhamsvenner.no. Det er også en egen arkfane i skjemaet med stadion- og prisoversikt.

Hvis vi får flere søknader enn billetter blir det loddtrekning blant alle som har søkt. Hvis det går til loddtrekning og dere har søkt som en gruppe. er det da ikke sikkert at alle er så heldige å bli trukket ut. Derfor er det lurt å oppgi i e-posten om dere vil ha tilbud hvis kun noen av dere blir trukket ut. Husk at dette kun gjelder hvis vi har flere som søker til kampen din enn vi får billetter til fra Tottenham. 

• Bli medlem i Tottenhams Venner
• Bli One Hotspur-medlem

 

Foto: Reuters/David Klein