Morten er årets supporter!

Morten er årets supporter!

Publisert av Marius Solberg Anfinsen den 31.05.22.

Morten Hauge Brakstad er årets supporter. 

- Medlemmene vår har, som alltid, nominert flere gode kandidater til årets supporter. I år falt valget på Morten som har vært medlem i Tottenhams Venner i mange år. Det som kjennetegner Morten best er hvor dedikert han er og en naturlig lyst til å hjelpe andre, sier leder i Tottenhams Venner, Bjørnar Valen.

 

Aktiv i Stavanger-miljøet

Morten deltar aktivt i lokalmiljøet i Stavanger og bidrar til å sikre et godt samhold.

- Han er med på å samle flere og flere til å se kamper sammen på Stavanger Sportscafé. Få personer er mer engasjert når det kommer til Tottenham, noe som også viser igjen i den gigantiske Tottenham-samlingen han har, sier Bjørnar Valen. 

 

- En ære

- Det er en ære å bli kåret til årets supporter, sier Morten.

- Det er så mange flotte mennesker som gjør så mye positivt i Tottenham-miljøet, så dette setter jeg stor pris på. Alle klubber sier det, men jeg vil påstå Tottenham er unike i denne sammenhengen. Jeg har truffet så mange fantastiske mennesker opp gjennom årene. Tottenham har vært, og vil alltid være, en stor del av livet mitt, sier han. 

 

En tidkrevende hobby 

Prisen ble delt ut i London i forbindelse med sesongens siste hjemmekamp, en opplevelse Morten fikk med seg fra tribunene. Han tror engasjementet for andre hjalp for å tippe prisen i hans retning denne gang. 

- Det går mye tid med til dette, både personlig og til felleskapet. Sistnevnte er vel en faktor for at jeg fikk prisen denne gang. Jeg har sittet i styret i Tottenhams Venner tidligere og er nå med i en trio som styrer Stavanger Yiddos. Når jeg får en slik pris har jeg forhåpentligvis klart å bidra på en positiv måte gjennom dette, noe jeg selvfølgelig skal prøve å fortsette med. sier Morten.