Se! Nye nettsider på plass!

Se! Nye nettsider på plass!

Publisert av Marius Solberg Anfinsen den 25.04.22. Oppdatert 11.05.22.

Velkommen til de nye nettsidene til verdens største Tottenham supporterklubb.  

Det var på tide å få dem på plass, da de gamle begynte å bli kraftig utdatert. da vi gikk i gang med arbeidet med å fornye sidene valgte vi også å trimme dem noe ned i innholdsmengde. Dette for å skape mer oversiktlige sider og fokusere på Tottenhams Venners kjermeområder for medlemmene. Som med alle endringer blir vi vant til dem i ulikt tempo, men vi håper de faller i smak. 

 

Hva finner du her? 

På sidene finner du siste nytt fra supporterklubben. Det kan være saker om billetter, fellesturer, nye utgaver av magasinet vårt eller nye podkastepisoder. Selvsagt også påskenøtter og julekalender som vi styrer med når høytidene nærmer seg. 

Du finner også statisk innhold som mange trenger gjennom året, om billettbestilling, hvordan du blir medlem, årsmøtedokumentene eller hvordan du kommer i kontakt med oss. 

 

Gi oss gjerne tilbakemeldinger 

Klikk deg litt rundt og se hva du synes. Hvis du har noen innspill til endringer eller det er noe du savner, vil vi gjerne høre fra deg. Da kan du bruke kontaktknappen som ligger i menylinjen øverst på de nye sidene. 

 

Foto: David Klein/Reuters.