Snart klart for fellestur

Snart klart for fellestur

Publisert av Marius Solberg Anfinsen den 07.08.22. Oppdatert 21.09.22.

Programmet under er sendt ut til alle påmeldte på fellesturen, men vi gjengir det like godt her.

Noen av aktivitetene er kun for påmeldte, men om vi for eksempel besøker en pub eller tenker oss på annen kamp i London i løpet av helgen er det bare å kaste seg med. 

 

Kontaktinformasjon til reiselederne 

  • Stig-Ottar Engeskaug - 932 48 672 
  • Bjørnar Fagerhøi - 916 24 888 

Kontakt dem hvis det er noe du lurer på før eller under turen. Reiselederne bor på hotellet hub by Premier Inn, like ved Kings Cross. 

 

Fredag 16. september 

Klokken 18.00

 Reiselederne befinner seg på puben Beavertown Corner Pin, like ved Tottenham Hotspur Stadium. Derfra går fellesturen i samlet flokk nedover mot Seven Sisters og besøker disse herlige pubene langs veien: 

  • Bricklayers
  • Coach & Horses
  • Bluecoates
  • Elbow Room
  • Beehive
  • High Cross 

 

Lørdag 17. september 

Klokken 09.30 

Reiselederne er tilgjengelige i resepsjonen på hotellet hub by Premier Inn, like ved Kings Cross. Lurer du på noe? Spør i vei! 

Klokken 10.00 

Samlet avreise til Tottenham Hotspur Stadium for Skywalk. Hvis du ikke vet hvor oppmøtet er for Skywalk utenfor stadion er det lurt å bli med på samlet avreise. De som ønsker å reise på egenhånd til stadion står fritt til det. 

Klokken 11.00 

Oppmøte ved inngangen til Skywalk, ved Tottenham Hotspur Stadium. OBS: Det er kun de som er påmeldt Skywalk på forhånd som kan være med. Dette grunnet begrenset antall tilgjengelige plasser. 

Klokken 13.30 

Pubtur fram til kampstart. Reiselederne befinner seg på et av vannhullene fra fredagens pubcrawl. Hvis du ikke finner gjengen, slå på tråden til reiselederne. Du finner nummeret deres i toppen av denne saken. 

Klokken 17.30 

Kampstart Tottenham-Leicester. 

Klokken 19.30 

Kampslutt. På dette tidspunktet drar noen mot hotellet, noen besøker Spurs Megastore, noen går på pub i gatene rundt stadion mens andre blir igjen på arenaen etter kampen er ferdig. Husk at hvis du forlater stadion er det ikke mulig å komme inn igjen.

Herfra er det ikke mer offisielt program for lørdagen. 

 

Søndag 18. september

Klokken 09.30 

Reiselederne er tilgjengelige i resepsjonen på hotellet hub by Premier Inn, like ved Kings Cross. Lurer du på noe? Spør i vei! 

Klokken 09.45 

Samlet avreise til Tottenham Hotspur Stadium for omvisning på stadion. Hvis du ikke vet hvor oppmøtet er for omvisning (inne i Spurs Megastore på stadion) er det lurt å bli med på samlet avreise. De som ønsker å reise på egenhånd til stadion står fritt til det. 

Klokken 10.45 

Oppmøte inne i Spurs Megastore. OBS: Det er kun de som er påmeldt omvisningen på forhånd som kan være med. Dette grunnet begrenset antall tilgjengelige plasser. 

Klokken 12.30 

Cray Wanderers spiller hjemmekamp klokken 15.00 denne søndagen. Hvis du vil på kamp, gi reiselederene en lyd. Gjerne før fellesturen, eller tidlig i samlingen, slik at vi kan planlegge best mulig. Reisetiden er rundt en time fra Tottenham til Bromley. 

Det er også London-lag som spiller hjemmekamp i Premier League denne søndagen, men disse er nok vanskeligere å få billetter til. 

Hvis du vil gjøre noe Tottenham-relatert kan vi anbefale Harry Kane-utstillingen på Museum of London. Den er gratis. 

Klokken 19.00 

Vi samles på Beer+Burger, rett ved Kings Cross. Her er det bare å møte opp for de som vil sosialisere på søndagskvelden. 

 

Mandag 19. september 

Individuelle hjemreiser. 

 

Vi gleder oss til å endelig reise på fellestur igjen! Sees i London!