Vi oppsummerer sesongen så langt

Vi oppsummerer sesongen så langt

Publisert av Marius Solberg Anfinsen den 17.11.22. Oppdatert 11.01.23.
Første del av sesongen er unnagjort og vi oppsummerer Tottenhams prestasjoner hittil. Espen Froestad er programleder og har med seg styremedlemmene Leif Konrad Borsheim og Magne Mellom Enoksen i studio, i tillegg til podkastveteran Petter Frydenlund. 

 

Vi snakker oss gjennom topper og bunner på berg-og-dalbaneturen vi har vært gjennom så langt. Leif Begynner å ane en misnøye med Conte i supportermiljørt, Mange prøver å finne en forklaring på lagets utvikling i år, mens Petter tar oss med på en spesiell bortetur til Marseille. 

Vi koster også på oss noen ønsker og spådommer for januarvinduet. 

 

Her kan du høre oss

Du finner den nye episoden, og hele arkivet med gammel pratemoro fra Tottenhams Venner, der du hører podkast. Finn oss på Spotify eller iTunes, og lytt i vei. Du kan også søke oss opp på tjenester som Podme eller Podimo, bare søk opp Golden Cockerel. 

 

Gi oss tilbakemeldinger 

Vi vil høre fra deg! Hva vil du høre om i podkasten? Noen gjestetips vi bør få med oss? Eller har du andre innspill med ris eller ros? Send en e-post til kontakt@tottenhamsvenner.no så kan vi gjøre favorittpodkasten din bedre sammen.