Vil du bli med oss på omvisning eller Skywalk?

Vil du bli med oss på omvisning eller Skywalk?

Publisert av Marius Solberg Anfinsen den 03.02.23.

Påmeldingsfrist mandag 6. februar. 

Til fellesturen mot Nottingham Forest helgen 10.-12. mars kan du bli med på omvisning på Tottenham Hotspur Stadium og/eller få oppleve den enorme utsikten fra taket på stadion. 

Påmeldingsfristen er mandag 6. februar klokken 16.00 og her er all info du trenger. Send en e-post nå til billett@tottenhamsvenner.no for å melde deg på. 

Omvisning på stadion
Her har du muligheten til å komme inn til det aller helligste på Tottenham Hotspur stadium. Nytt av året er at det arrangeres stadionomvisning på selve kampdagen, og det har vi fått muligheten til denne gangen. Vi får med oss vår egen guide, og besøker blant annet garderobene, og får prøvesitte managersetet til Antonio Conte kort tid før italieneren og spillerne ankommer! 

Det er plass til 20 personer på hver omvisning som varer 90 minutter. Tidspunktene som er reservert for oss er lørdag morgen (11. mars), med start kl 09.00 og 09.15, avhengig av hvor mange vi blir.

Hvis du vil på The Dare Skywalk etterpå er det også en mulighet å være med kl 09.30.

Prisene for omvisning er: 

  • Voksne: £40.50
  • Barn £31.50

The Dare Skywalk 
Dette er en unik mulighet til litt spenning, og ikke minst en unik utsikt over både stadion og London. Godt sikret går turen opp på taket av stadion, og en tur rundt den stolte «cockerelen» som troner over South Stand.

Har du lyst, kan du også bli heiset ned igjen fra taket på utsiden av South Stand. Dette er en aktivitet som absolutt anbefales, og det er lagt til rette for at denne gjennomføres når omvisningen er ferdig. Derfor er tidspunktene som er reservert for oss kl 10.45 og 11.45. Vi har fått 30 plasser til Skywalken som også varer 90 minutter.

Prisene for Skywalk er:

  •  Voksne: £39.50
  •  Barn: £31.50

 Vi prøver å få ordnet litt rabatterte priser for de som ønsker å være med på begge deler, og skal komme tilbake med det før det er bindende påmelding.

Etter omvisning og/eller Skywalk er det god tid til oppladning på pub eller å spise lunsj før kampen begynner. Tottenham har reservert plassene til oss noen dager, så vi trenger tilbakemelding innen mandag 6. februar klokken 16.00 om hvor mange vi blir. 

Vi jobber for øvrig også med noen aktiviteter på fredagen i fellesturhelgen. Det kommer det info om snart.

Vi gleder oss veldig til fellestur, og håper dere vil være med på disse fantastiske opplevelsene som den perfekte oppladningen til kampen mot Nottingham Forest.