Som medlem i Tottenhams Venner kan du søke om kampbilletter til Tottenhams hjemmekamper. 

Vi selger kun kampbilletter. Hvis du vil kjøpe kampbillett og hotellovernatting kan du ordne dette enkelt gjennom samarbeidspartneren vår, Ving.

 

Disse billettene har vi tilgang til

For sesongen 2023/24 har Tottenhams Venner tilgang til et begrenset antall billetter til alle hjemmekamper. Vi kan søke om inntil 40 billetter til hver hjemmekamp og det er disse du som medlem i Tottenhams Venner kan få tak i.

Vi har ikke tilgang til billetter til bortekamper. 

Vi har ikke fått bekreftet billetter til hjemmekamper i cupene, så foreløpig kan det kun søkes om hjemmekamper i Premier League.

 

One Hotspur-medlemskap

Tottenham krever at alle som som tildeles billetter også er One Hotspur-medlem hos dem (NB: du må velge Standard Fee ved betaling, kun beboere i UK kan velge direct debit). Grunnen er måten du får tak i billetten din på.

Når du får beskjed om at du har fått billett må du logge inn på medlemssiden din på Tottenhams hjemmeside og betale billetten der. Når du betaler, bekrefter du samtidig at du vil ha billetten du har fått tilbud om. 

Billetten blir overført til telefonen din, som da fungerer som inngangskortet for å komme inn på stadion. Du får en egen e-post fra oss med mer detaljert informasjon om dette når du får tilbud om billett. 

 

Søknadsfrister for 2023/24-sesongen

Klubben benytter ulike såkalte salgsvinduer. Under ser du når fristene er til alle sesongens hjemmekamper, når du får billetten til kontoen din. 


Slik søker du om kampbilletter hos Tottenhams Venner

Først må alle som vil søke om billett være medlem i Tottenhams Venner og ha et One Hotspur-medlemskap.

Når det er gjort, og du har funnet ut hvilken kamp du vil søke til, sender du en e-post til billett@tottenhamsvenner.no. Denne e-posten må inneholde følgende for å bli vurdert: 

1. Hvilken kamp du søker om billett til
2. Fullt navn
3. E-postadresse
4. Telefonnummer
5. Medlemsnummer i Tottenhams Venner (slik blir du medlem i Tottenhams Venner)
6. One Hotspur Client reference number (CRN) (slik blir du One Hotspur-medlem)
7. Ønsket tribune (South eller North (familietribune)). OBS: Vi kan ikke garantere tribune, men vi spør Tottenham om billett til området du ønsker.

 

Prisoversikt og mer praktisk info

Prisene varierer avhengig av motstander og hvilken tribune vi får billetter til, vi har ikke fått sesongens priser enda, men de vil legges ut link til her når det er klart.

Du kan søke om inntil seks billetter. Husk at alle som skal ha billett må være medlem i Tottenhams Venner og ha One Hotspur-Cliene reference number. 

 Hvis det søkes om billett til flere personer må det oppgis informasjon om hver person for punkt 2, 3, 4, 5 og 6. Bruk gjerne dette skjemaet til å fylle ut nødvendig informasjon og send på e-post til billett@tottenhamsvenner.no. Det er også en egen arkfane i skjemaet med stadion- og prisoversikt.

 Hvis vi får flere søknader enn billetter blir det loddtrekning blant alle som har søkt. Hvis det går til loddtrekning og dere har søkt som en gruppe. er det da ikke sikkert at alle er så heldige å bli trukket ut. Derfor er det lurt å oppgi i e-posten om dere vil ha tilbud hvis kun noen av dere blir trukket ut. Husk at dette kun gjelder hvis vi har flere som søker til kampen din enn vi får billetter til fra Tottenham. 

Bli medlem i Tottenhams Venner
Bli One Hotspur-medlem

 

Billetter og hotell hos Ving

Tottenhams Venner fortsetter det gode samarbeidet med Ving også for 2023/24-sesongen. Ving tilbyr fantastiske billetter nede på langsiden med tilgang til lounge både før, under og etter kampen. Dette er et supert tilbud til alle som drar på 1-2 turer per sesong, og som derfor ikke ser behov for å kjøpe One Hotspur-medlemskap. Ving kan også tilby billetter til cupkamper som spilles på Tottenham Hotspur Stadium.

Ving bekrefter kampbilletter allerede ved bestilling, så hvis du vil ha avklart om du får billetter tidlig er dette et godt alternativ. Merk at det er nødvendig for minst en av de reisende å være medlem i Tottenhams Venner for å kjøpe gjennom Ving-avtalen. 

 

Slik bestiller du gjennom Ving

• Gå inn på www.ving.no/fotballreiser/tottenham
• Ring Ving på 23 15 58 50

I Ving-pakken får du kampbillett og to hotellovernattinger i dobbeltrom/twin room med frokost. Det er naturligvis mulig å utvide med flere overnattinger og du kan velge mellom flere hoteller i ulike prisklasser. 

Besøk Ving sine nettsider om Tottenham for ytterligere informasjon og bestilling. Prisene varierer ut fra hvilken kamp du vil på, samt om du vil ha enkeltrom eller dobbeltrom. Hvis du reiser med barn som skal dele rom med foreldre, ta kontakt med Ving direkte for å få pristilbud på dette.

Under ser du hvordan Tottenhams Venner sin side hos Ving ser ut. Der kan du enkelt finne mer info og booke turen din. På siden finner du også viktig informasjon du trenger å vite når du bestiller tur hos Ving.

Artikkelen fortsetter under bildet. 

 

 

Flytting av kamper og tidspunkt

Husk at mange av Tottenhams kamper vil bli flyttet når TV-kabalen legges opp. Flytting av kamptidspunkter blir offentliggjort på www.tottenhamhotspur.com gjennom sesongen.

 

Fellesturer sesongen 2023/24

Det vil også denne sesongen bli arrangert to fellesturer. Høstens fellestur blir til kampen mot Chelsea første helgen i november.  

Mer informasjon kommer på våre sosiale medier med flere detaljer så fort de er klare. Følg oss derfor på Facebook, Tottenhams Venner (offisiell side) og Twitter, der vi heter @TottenhamNorway